N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Barbas houthaard

Barbas houthaard

Zoekt u een Barbas houthaard in de omgeving van Wondelgem, dan moet u zeker bij Morial in Oostakker zijn! Ons familiebedrijf heeft al 35 jaar ervaring met het leveren van kwalitatief hoogstaande producten aan de beste prijzen. Wij hebben een plaatsingsdienst die bestaat uit ervaren vakmensen die garant staan voor een vakkundige afwerking. Zowel het verkopen als het plaatsen van houthaarden wordt uitgevoerd door één en hetzelfde familiebedrijf, wat een vertrouwde relatie met onze klanten schept.

 

101_14108724810

Barbas houthaard aan de beste prijs

Overweegt u een Barbas houthaard aan te kopen voor uw woning in Wondelgem of omgeving? Bij Morial hebben we diverse houthaarden in ons ruime assortiment, waaronder houthaarden van het merk Barbas. Onze houthaarden geven een duurzame warmte af. Het houtverbruik van onze houthaarden is optimaal en de emissie is laag. Bovendien is onze Barbas houthaard gemaakt van hoogwaardig keramisch beton en staal. U zult nog jaren onbezorgd genieten van de stijlvolle Barbas houthaard. Onze technische dienst uit de omgeving van Wondelgem zorgt na de aankoop van een Barbas houthaard niet alleen voor de levering en een goed afgewerkte plaatsing, maar ook voor technische ondersteuning en service voor wanneer problemen met de haard zich voordoen. Waar u ook voor kiest, wij leveren steeds maatwerk af.

Bezoek onze showroom die open is op afspraak

Woont u in de omgeving van Wondelgem en bent u benieuwd hoe onze Barbas houthaard of de houthaarden van andere merken er uitzien? Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een gashaard of een inbouwhaard. Bezoek onze showroom in Oostakker, die naast de reguliere openingstijden ook geopend is op afspraak. Wilt u een afspraak maken bij onze showroom in de omgeving van Wondelgem of heeft u nog vragen over een houthaard van Barbas? Bel dan naar 09 / 355 94 27.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht