N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Bellfire gashaard

Bellfire gashaard

Voor een Bellfire gashaard voor uw woning in Gentbrugge of omgeving, moet u zeker eens langsgaan bij Morial. Morial is een familiebedrijf uit Oostakker met ruim 35 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kwalitatief hoogstaande haarden en kachels aan de beste prijs. Wij hebben een plaatsingsdienst, bestaande uit ervaren vakmensen, in beheer. Zij staan garant voor een goed afgewerkte plaatsing van uw Bellfire gashaard in uw woning in Gentbrugge of omgeving. Kortom, Morial zorgt zowel voor een vlotte verkoop als een goede plaatsing van uw haard. Dat is de basis van onze klantgerichte service.

 

Corner Bell M 3

Bellfire gashaard: veiligheid en design

Bij Morial hebben wij een groot aanbod aan haarden en kachels. Natuurlijk vinden wij design belangrijk. U wilt immers dat uw haard past binnen de stijl van uw living. Wij zorgen er dan ook voor dat uw haard in Gentbrugge, bijvoorbeeld de Bellfire gashaard, afgestemd wordt op uw woonstijl. Daarnaast hechten wij ook veel belang aan veiligheid. Dat aspect is absoluut aanwezig bij het ontwikkelingsproces van onze haarden. De Bellfire gashaard die u vindt bij ons bedrijf in de buurt van Gentbrugge, heeft de sfeer van een open haard, maar het gemak van een gashaard. U controleert het vuur met de afstandsbediening. Ondervindt u problemen met uw haard? Onze technische dienst staat ook na verkoop klaar om u te helpen.

Bezoek onze showroom

Wilt u eerst zien hoe de Bellfire gashaard eruitziet vooraleer u er een laat plaatsen in uw woning in Gentbrugge? Bezoek dan eens onze showroom in Oostakker. Deze is, naast de reguliere openingstijden, open op afspraak. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Bel dan naar 09 / 355 94 27 of vul het contactformulier op de website in. Tevens vindt u bij ons ook andere soorten haarden, zoals een houthaard of inbouwhaarden.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht