N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Combikachel

Combikachel

Als u voor uw woning in Merelbeke een kachel zoekt waarmee u zowel houtblokken als pellets kunt stoken, dan is een combikachel van Rika bij Morial uit Oostakker een goede optie. Dankzij een volledig automatische brandstofdetectie kunt u de kachel met houtblokken en pellets stoken. Bovendien geniet u van de service van een familiebedrijf dat al 35 jaar ervaring heeft in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kachels en haarden. Wij besteden de plaatsing van een kachel niet uit, maar laten deze uitvoeren door onze eigen plaatsingsdienst. Bij ons krijgt u gegarandeerd een goede en veilige afwerking. Laat dus door ons een combikachel plaatsen in uw woning in Merelbeke of omgeving.

 

02_Induo_Speck

Combikachel: comfort en zuinigheid

Morial uit Oostakker heeft een groot aanbod aan haarden en kachels. Een combikachel van Rika heeft alles wat u van een kachel verlangt: comfort en zuinigheid, warmte en behaaglijkheid. Een sensor in de kachel herkent automatisch met welke brandstof hij wordt gevoed en regelt zelfstandig de luchttoevoer. U kunt zorgeloos genieten van het gemak dat een combikachel biedt in uw woning in Merelbeke of omgeving. Met behulp van een aanraakscherm met groot bedieningspaneel kunt u de combikachel op gebruiksvriendelijke wijze afstemmen op uw persoonlijke wensen. Momenteel is onze combikachel, afkomstig van de Oostenrijkse kachelbouwer Rika, de grootste innovatie op het gebied van verwarmingstechniek.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de gemakken die de combikachel te bieden heeft voor uw woning in Merelbeke? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier vindt u naast kachels en haarden, trouwens ook sierschouwen in natuursteen of vensterbanken op maat. Naast de reguliere openingstijden is onze showroom ook geopend op afspraak. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Bel gerust naar 09 / 355 94 27.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht