N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Drooff houtkachel

Drooff houtkachel

Wanneer u een Drooff houtkachel koopt bij Morial, dan geniet u niet alleen van een warme living in bijvoorbeeld Sint-Martens-Latem, maar ook van warme service. Morial is een familiebedrijf dat al 35 jaar ervaring heeft in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kachels en haarden. Zowel de verkoop als de plaatsing doen wij zelf bij u thuis in Sint-Martens-Latem of omgeving, waardoor wij garant staan voor een vlotte aankoop en een goed afgewerkte plaatsing van bijvoorbeeld uw Drooff houtkachel.

 

LOVERO-v1_800_01

Drooff houtkachel: weinig brandstof

Morial in Oostakker heeft een ruim assortiment aan haarden en kachels. In onze showroom treft u ook de Drooff houtkachel aan die perfect is voor uw woning in Sint-Martens-Latem of omgeving. Deze kachel heeft naast een stijlvol design een laag brandstofverbruik. Ook beschikt hij over een langdurige warmteopslag en een gelijkmatige warmteafgifte. Morial biedt naast een stijlvol afgewerkte plaatsing ook een technische naservice. Is er iets aan uw Drooff houtkachel stuk? Jaren na uw aankoop kunnen wij nog onderdelen leveren. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Vraag gratis een offerte aan

Wilt u bij u thuis in Sint-Martens-Latem een Drooff houtkachel laten installeren? Of wilt u meer weten over de kosten die een Drooff houtkachel met zich meebrengt? U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen voor ons maatwerk. Kom langs in onze showroom in Oostakker of neem telefonisch contact op door te bellen naar 09 / 355 94 27. Tevens is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag verder.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht