N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Flam houtkachel

Wanneer u binnenkort een Flam houtkachel wilt aankopen, dan moet u zeker eens de showroom van Morial bezoeken. Hier treft u een zeer groot assortiment aan houtkachels aan, ook van het merk Flam. Wij verzekeren u dat u hier altijd een haard of kachel zult vinden die past in de stijl van uw living en binnen uw budget. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van kwalitatief goede kachels en haarden aan de beste prijs. Mogen wij binnenkort uw living komen verwarmen?

Flam houtkachel: een warm huis met een warme service

Morial is gekend als een familiebedrijf dat een zeer warme service geeft aan zijn cliënteel. Naast dat wij een zeer ruim aanbod hebben, bieden wij ook een service op maat. Onze plaatsingsdienst zorgt na de aankoop van bijvoorbeeld uw Flam houtkachel dat de kachel binnen een mum van tijd bij u thuis geplaatst wordt. Mocht er zich na de plaatsing iets voordoen? Contacteer ons direct! Onze technische dienst staat voor u klaar om ieder probleem met uw houtkachel op te lossen. Ook jaren nadat u uw Flam houtkachel bij ons aangekocht heeft. Dat zit bij onze klantgerichte service inbegrepen.

Informatie over de kosten

Wilt u meer informatie over de kosten van het aankopen en laten plaatsen van een Flam houtkachel? Contacteer ons door te bellen naar 09/355.94.27. Wij lichten de prijzen van onze producten en diensten graag toe.


Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht

Morial

Antwerpsesteenweg 891

9041 Gent – Oostakker

09 / 355 94 27

info@morial.be

BTW BE 0420 708 202