N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Grafmonumenten natuursteen

Grafmonumenten natuursteen

Voor grafmonumenten van natuursteen dat volledig voldoen aan uw wensen kunt u te allen tijde terecht bij Morial in regio Gent. Sinds 1979 leveren en plaatsen wij grafmonumenten in natuursteen van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden perfect naar uw wensen afgewerkt. Samen met u besrpeken wij een van onze grafmonumenten voor uw dierbare. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ieder idee is met ons bespreekbaar. Komt gerust eens langs in onze winkel voor meer informatie.

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Grafmonumenten van natuursteen naar uw wens

Morial helpt u graag bij het ontwerpen van een passend grafmonumenten. Al ruim 35 jaar hebben wij ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige en passende grafwerken. Wij werken enkel met massief natuursteen in graniet, geplaatst op een degelijke fundering. Dit om ervoor te zorgen dat de grafmonumenten bestand zijn tegen verzakkingen. Wij garanderen dat het zeker tien jaar niet zal verzakken. Bovendien luisteren wij naar de wensen van de klant, om zo tot een geschikt en persoonlijk ontwerp te komen.

Informatie over de mogelijkheden

Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van het ontwerpen van deze grafmonumenten in natuursteen? Wij zijn bereid om u van informatie te voorzien. U bent welkom in onze winkel in Oostakker. Naast onze reguliere openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek. U mag ook bellen naar 09/355.94.27.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht