N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Grafmonumenten natuursteen

Grafmonumenten van natuursteen nabij Lochristi

Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u grafmonumenten van natuursteen kunt kopen, dan moet u bij Morial uit Oostakker, in de omgeving van Lochristi zijn. Wij leveren echt maatwerk dat volledig voldoet aan uw wensen. Sinds 1979 leveren en plaatsen wij grafmonumenten van natuursteen van hoogwaardige kwaliteit die u kunt terugvinden op verschillende kerkhoven, zoals in Lochristi. Samen bespreken wij welke van onze grafmonumenten passen bij uw dierbare. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ieder idee is met ons bespreekbaar. Komt gerust eens langs in onze winkel voor meer informatie.

 

ZE035

Grafmonumenten van natuursteen naar uw wens

Morial uit Oostakker, in de omgeving van Lochristi, helpt u graag bij het ontwerpen van een passende grafmonumenten van natuursteen. Al ruim 35 jaar hebben wij ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige en passende grafwerken. Wij werken enkel met massief natuursteen in graniet, geplaatst op een degelijke fundering. Dit is om ervoor te zorgen dat de grafmonumenten bestand zijn tegen verzakkingen. Wij garanderen dat de grafsteen zeker tien jaar niet zal verzakken. Bovendien luisteren wij naar de wensen van de klant, om zo tot een geschikt en persoonlijk ontwerp te komen. Naast grafmonumenten van natuursteen kunt u ook bij ons bedrijf in de omgeving van Lochristi aankloppen voor onder andere pelletkachels of haarden.

Vraag informatie over de mogelijkheden

Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van het ontwerpen van deze grafmonumenten van natuursteen? Wij zijn bereid om u van informatie te voorzien. U bent welkom in onze winkel. Naast onze reguliere openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek op afspraak. U mag altijd bellen naar 09 / 355 94 27 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in de omgeving van Lochristi om onze grafmonumenten van natuursteen te bekijken.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht