N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Houthaard kopen

Houthaard kopen

Wilt u binnenkort een houthaard kopen, dan moet u zeker eens de showroom van Morial in Oostakker bezoeken. Wij hebben een zeer groot aanbod aan kachels en houthaarden, waaronder ook houthaarden van verschillende merken. Wilt u genieten van een hoogwaardige houthaard aan de beste prijs? Dan moet u een houthaard bij Morial kopen! Wij bieden onze producten namelijk altijd aan de laagste prijs. Voor ieder budget hebben wij wel een geschikte houthaard in ons assortiment. Aanschouw het zelf in onze showroom.

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Een houthaard kopen bij een gespecialiseerd familiebedrijf

In het assortiment van Morial treft u haarden en kachels van hoge kwaliteit aan de beste prijs. Onze houthaarden brengen diverse voordelen met zich mee. Enerzijds geven zij een duurzame warmte af, anderzijds beschikken zij over een optimaal houtverbruik, een hoger rendement en lagere emissie. Bovendien zorgen de hoogwaardige en stijlvolle materialen waarvan onze houthaarden gemaakt zijn ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Een houthaard kopen bij Morial is een houthaard kopen bij een gespecialiseerd familiebedrijf. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van kachels en haarden.

Informatie over het aanbod

Heeft u beslist een houthaard te kopen bij Morial? Dan heeft u een goede keuze gemaakt! U bent welkom in onze showroom. Heeft u nog een vraag en wilt u deze telefonisch stellen? Contacteer een medewerker via het telefoonnummer 09/355.94.27.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht