N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Inbouwhaard kopen

Inbouwhaard kopen

Wanneer u een inbouwhaard bij Morial uit Oostakker wilt kopen voor uw woning in Sint-Martens-Latem, dan heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. Zo kunt u kiezen voor een houthaard of een gashaard, een pellethaard, een bio-ethanolhaard of een elektrische haard. Maar voor welke haard u ook kiest, wij garanderen altijd een haard van de beste kwaliteit aan de laagste prijs. Daar blijft het echter niet bij. Wij leveren onze producten met klantgerichte service, wat inhoudt dat wij niet alleen tijdens, maar ook na uw aankoop voor u klaarstaan. Als u een inbouwhaard wilt kopen voor uw woning in Sint-Martens-Latem, zit u zeker goed bij ons!

 

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Een inbouwhaard mét service kopen

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het leveren en plaatsen van houtkachels. In ons zeer brede assortiment treft u haarden van allerlei soorten en merken aan. U vindt gegarandeerd een inbouwhaard die past bij de stijl van uw living in Sint-Martens-Latem. Bij Morial kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een:

Wanneer u een inbouwhaard gaat kopen bij Morial in Oostakker, rekent u op een service op maat. De medewerkers van onze plaatsingsdienst plaatsen de inbouwhaard in uw woning in Sint-Martens-Latem met grote zorg en voorzien tevens een goede afwerking. Heeft u na het kopen en laten plaatsen van uw inbouwhaard een probleem? Onze technische dienst staat klaar om het probleem op te lossen.

Stel uw vraag

Wilt u binnenkort een inbouwhaard kopen voor uw woning in Sint-Martens-Latem, maar heeft u nog geen idee welke optie de beste is? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij overlopen graag alle mogelijkheden. Wilt u uw vraag telefonisch stellen? Bel dan naar 09 / 355 94 27.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht