N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Inbouwhaarden Gent

Morial is het antwoord op de vraag ‘Waar kan ik hoogwaardige inbouwhaarden kopen in de omgeving van Gent?’ Morial een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft met het leveren en plaatsen van inbouwhaarden in de omgeving van Gent. Wij verkopen enkel inbouwhaarden van de hoogste kwaliteit aan de beste prijs. Daarbij leveren we ook een warme klantgerichte service, niet alleen voor en tijdens uw aankoop, maar ook zeker daarna.

Een inbouwhaard koopt u het best bij Morial te Gent

Morial helpt zijn klanten graag bij de keuze van een inbouwhaard. In onze showroom te Gent treft u een zeer groot aanbod aan inbouwhaarden. Wij hebben inbouwhaarden van diverse merken, die allemaal gebruik maken van een andere brandstof. Bij Morial heeft u de keuze uit:

  • Houthaard
  • Gashaard
  • Pellethaard
  • Bio-ethanolhaard
  • Elektrische haard

Na het kopen van een inbouwhaard plaatst onze plaatsingsdienst de inbouwhaard bij u thuis. Zij zorgen voor een goede afwerking. Heeft u na het kopen en laten plaatsen van uw inbouwhaard een probleem met uw haard? Onze technische dienst lost het probleem zo snel mogelijk op.

Wij helpen u kiezen

Kunt u niet kiezen uit de vele inbouwhaarden die Morial in zijn showroom te Gent te bieden heeft? Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze. Bezoek onze showroom tijdens de reguliere openingstijden of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar 09/355.94.27.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking tot in de puntjes en contacteer ons meteen voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht

Morial

Antwerpsesteenweg 891

9041 Gent – Oostakker

09 / 355 94 27

info@morial.be

BTW BE 0420 708 202