N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Kachel vervangen

Heeft u in uw woning in Gentbrugge of Wetteren een oude kachel of houtkachel en wilt u deze vervangen door een modern exemplaar? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Morial in Oostakker om de mogelijkheden te bekijken. Al onze kachels voldoen aan de recente regelgeving. Kijkt u er ook al naar uit om te genieten van de warmte en gezelligheid van uw nieuwe kachel? Kom dan bij ons langs als u uw oude houtkachel in uw woning in bijvoorbeeld Gentbrugge of Wetteren wilt vervangen door een nieuw exemplaar.

drooff-kaminofen-composing-slide

Waarom is het interessant om een oude kachel of houtkachel te vervangen?

Hoe ouder uw houtkachel, hoe meer fijnstof deze produceert. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is het een goed idee om de houtkachel die nu in uw woning in Gentbrugge of Wetteren staat, te vervangen door een pelletkachel of te kiezen voor een andere moderne kachel die voldoet aan alle recente regelgeving.

Kies uit een ruim assortiment

Als u uw houtkachel in Wetteren of Gentbrugge wilt vervangen of een nieuwe kachel gaat kopen, heeft u bij ons de keuze uit de volgende soorten vrijstaande kachels:

Uiteraard doen wij meer dan het vervangen van uw houtkachel in onder andere Wetteren. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor onder andere inbouwhaarden of voor een venstertablet van natuursteen. U kiest bij ons altijd voor een product van de hoogste kwaliteit aan een scherpe prijs en u rekent op persoonlijk advies op maat. Daarbij geeft uw nieuwe kachel een optimaal rendement, waardoor u nog meer geniet van de warmte en gezelligheid.

Geniet van een uitgebreide dienstverlening

Als u uw houtkachel gaat vervangen door een nieuwe, komen onze vakmensen graag bij u langs in Wetteren of Gentbrugge voor een correcte plaatsing en een mooie afwerking. Ook na de aankoop geniet u nog van onze dienstverlening. Zo helpen we u altijd verder bij problemen en komen we graag langs voor het onderhoud. Wilt u de voordelen van het vervangen van uw oude kachel ontdekken? Kom dan snel langs in onze toonzaal in Oostakker. Heeft u nog vragen over het vervangen van de kachel in uw woning in bijvoorbeeld Gentbrugge? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 09 / 355 94 27 of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht