N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Kachel vervangen

Kachel vervangen

Heeft u een oude houtkachel en wilt u deze vervangen door een moderne kachel? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Morial in Oostakker om de mogelijkheden te bekijken. Al onze kachels voldoen aan de recente regelgeving. Kijkt u er ook al naar uit om te genieten van de warmte en gezelligheid van uw nieuwe kachel?

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Waarom is het interessant om een oude houtkachel te vervangen?

Hoe ouder uw houtkachel, hoe meer fijnstof deze produceert. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is het een goed idee om uw houtkachel te vervangen door een pelletkachel of te kiezen voor een andere moderne kachel die voldoet aan alle recente regelgeving.

Kies uit een ruim assortiment

Als u uw houtkachel wilt vervangen, heeft u bij ons de keuze uit de volgende soorten vrijstaande kachels:

  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Gaskachels

Hierbij kiest u altijd voor een product van de hoogste kwaliteit aan een scherpe prijs. Daarbij geeft uw nieuwe kachel een optimaal rendement, waardoor u nog meer geniet van de warmte en gezelligheid.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht