N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Kachels Gent

Bent u al enige tijd op zoek naar een speciaalzaak op het gebied van kachels in Gent die een groot assortiment aan onder meer houtkachels en gaskachels aanbiedt? En u heeft uw specialist nog niet gevonden? Dan moet u zeker eens Morial contacteren. Morial is een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar kwalitatief hoogstaande producten, waaronder kachels, aanbiedt aan de beste prijzen. Wij gaan echter verder dan dat. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen plaatsingsdienst en een team van ervaren vakmensen. Zij weten iedere kachel op deskundige wijze te plaatsen en nauwkeurig af te werken. Bij Morial vindt u dus alles onder één dak en dat is een van onze troeven.

Keuze uit een groot assortiment kachels, waaronder houtkachels en gaskachels, bij een specialist in Gent

Brengt u binnenkort een bezoek aan de toonzaal van Morial te Gent om ons uiteenlopend assortiment aan kachels, waaronder ook houtkachels, pelletkachels en gaskachels, te bekijken? U zult u verbazen over de keuzemogelijkheden. Tegelijkertijd weet u zeker dat u bij ons voor een geschikte kachel zult kiezen. Komt u er echter zelf niet aan uit? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien en te helpen bij het maken van een keuze. Op een klantvriendelijke dienstverlening kunt u rekenen.

De voordelen van houtkachels en gaskachels op een rijtje

Staat u in onze toonzaal te Gent en weet u niet of u nu voor houtkachels of gaskachels moet kiezen? Wij zetten de voordelen van beide typen kachels even voor u op een rijtje. Houtkachels verbruiken over het algemeen weinig brandstof en geven op gelijkmatige wijze warmte af. Daarenboven kennen houtkachels een hoog rendement. Gaskachels hebben als voordeel dat ze een sfeervol en realistisch vuurbeeld weergeven en zijn daardoor echte sfeermakers in huis. Morial, gelegen in Gent, biedt enkel kachels van kwalitatief hoogstaande merken aan. Voor welke kachel u ook kiest, u kiest altijd voor een goed en betrouwbaar product.

Vraag een gratis offerte aan

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan kachels, houtkachels of gaskachels, dan bent u steeds welkom in onze toonzaal te Gent. Morial opent haar deuren ook buiten de reguliere openingstijden, enkel op afspraak. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen. Wilt u meer informatie over de prijzen die wij voor onze producten vragen? Vraag dan een gratis offerte aan. Heeft u ergens anders vragen over? Bel dan gerust even naar 09/ 355 94 27 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord. 

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking tot in de puntjes en contacteer ons meteen voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht

Morial

Antwerpsesteenweg 891

9041 Gent – Oostakker

09 / 355 94 27

info@morial.be

BTW BE 0420 708 202