N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Kachels Gent

Kachels uit Gent

Bent u al enige tijd op zoek naar een speciaalzaak op het gebied van kachels in Gent met een groot assortiment aan onder meer houtkachels, speksteenkachels en gaskachels? Dan moet u zeker eens Morial uit Oostakker contacteren voor de mooiste houtkachels. Morial is een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar kwalitatief hoogstaande producten, waaronder kachels, aanbiedt aan de beste prijzen. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen plaatsingsdienst en een team van ervaren vakmensen. Zij weten iedere kachel op deskundige wijze te plaatsen en nauwkeurig af te werken. Bij Morial vindt u dus alles onder één dak en dat is een van onze troeven.

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Keuze uit een groot assortiment aan kachels, waaronder houtkachels, speksteenkachels en gaskachels, bij een specialist in Gent

Brengt u binnenkort een bezoek aan de toonzaal van Morial in Oostakker, nabij Gent, om ons uiteenlopend assortiment aan kachels, waaronder ook houtkachels, speksteenkachels en gaskachels, te bekijken zodat u ideeën kunt opdoen voor uw woning in bijvoorbeeld Lochristi of Wondelgem? U zult verbaasd zijn over de keuzemogelijkheden. U vindt bij ons bijvoorbeeld prachtige kachels, zoals gaskachels of een steksteenkachel, voor uw woning in onder andere Lochristi of Wondelgem. Tegelijkertijd weet u zeker dat u bij ons een geschikte kachel vindt. Komt u er echter zelf niet aan uit? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien en om u te helpen bij het maken van een keuze. Op een klantvriendelijke dienstverlening kunt u rekenen.

De voordelen van onze kachels op een rijtje

Staat u in onze toonzaal te Oostakker, nabij Gent, en weet u niet of u nu voor houtkachels, speksteenkachels of gaskachels moet kiezen voor uw woning in Lochristi of Wondelgem? Wij zetten de voordelen van de verschillende typen kachels even voor u op een rijtje. Houtkachels en speksteenkachels verbruiken over het algemeen weinig brandstof en geven op gelijkmatige wijze warmte af. Daarenboven kennen ze een hoog rendement. Gaskachels hebben als voordeel dat ze een sfeervol en realistisch vuurbeeld weergeven en zijn daardoor echte sfeermakers in huis. Morial, gelegen in Gent, biedt enkel kachels van kwalitatief hoogstaande merken aan. Voor welke kachel of inbouwhaard u ook kiest, u kiest altijd voor een goed en betrouwbaar product.

Vraag een gratis offerte aan

Bent u benieuwd naar ons assortiment in Lochristi, nabij Gent, aan kachels, houtkachels, speksteenkachels of gaskachels voor uw woning in Lochristi of Wondelgem? Dan bent u steeds welkom in onze toonzaal. Morial uit Oostakker opent haar deuren ook buiten de reguliere openingstijden zodat u onze houtkachels kunt bekijken, maar dan wel enkel op afspraak. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen. Wilt u meer informatie over de prijzen die wij voor onze producten vragen? Vraag dan een gratis offerte aan. Heeft u ergens anders vragen over, zoals over onze grafwerken? Bel dan gerust even naar 09 / 355 94 27 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord. 

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht