N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Kachels Gent

Kachels uit Gent

Bent u al enige tijd op zoek naar een speciaalzaak op het gebied van kachels in Gent met een groot assortiment aan onder meer houtkachels? Dan moet u zeker eens Morial te Oostakker, in de omgeving van Lochristi, contacteren voor de mooiste kachels en houtkachels. Morial is een familiebedrijf nabij Gent dat al ruim 35 jaar kwalitatief hoogstaande producten, waaronder kachels, aanbiedt aan de beste prijzen. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen plaatsingsdienst en een team van ervaren vakmensen. Zij weten iedere kachel op deskundige wijze te plaatsen en nauwkeurig af te werken. Bij Morial vindt u dus alles onder één dak en dat is een van onze troeven.

GEROLAstahl_v4_800

Keuze uit een groot assortiment aan kachels bij een specialist nabij Gent

Brengt u binnenkort een bezoek aan de toonzaal van Morial in Oostakker, nabij Gent, om ons uiteenlopend assortiment aan kachels, waaronder ook houtkachels, te bekijken zodat u ideeën kunt opdoen voor uw woning in bijvoorbeeld Lochristi? U zult verbaasd zijn over de keuzemogelijkheden. U vindt bij ons in Oostakker, niet ver van Gent bijvoorbeeld prachtige kachels voor uw woning. Komt u er echter zelf niet aan uit? Dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien en om u te helpen bij het maken van een keuze. Op een klantvriendelijke dienstverlening kunt u rekenen.

De voordelen van onze kachels

Staat u in onze toonzaal te Oostakker, nabij Gent en Lochristi, en weet u niet of u nu voor houtkachels of andere kachels moet kiezen voor uw woning? Houtkachels verbruiken over het algemeen weinig brandstof en geven op gelijkmatige wijze warmte af. Daarenboven kennen ze een hoog rendement. Bovendien zorgen kachels over het algemeen voor een gezellige warmte in uw woning. Morial, gelegen in Oostakker, niet ver van Gent en Lochristi, biedt enkel kachels van kwalitatief hoogstaande merken aan. Voor welke kachel of inbouwhaard u ook kiest, u kiest altijd voor een goed en betrouwbaar product.

Vraag een gratis offerte aan

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan kachels of houtkachels voor uw woning in Gent of Lochristi? Dan bent u steeds welkom in onze toonzaal. Morial te Oostakker opent haar deuren ook buiten de reguliere openingstijden zodat u onze houtkachels kunt bekijken op afspraak. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen. Wilt u meer informatie over de prijzen die wij voor onze producten vragen? Vraag dan een gratis offerte aan. Heeft u ergens anders vragen over, zoals over onze combikachels of grafwerken? Bel dan gerust even naar 09 / 355 94 27 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht