N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Keukenblad natuursteen

Wilt u binnenkort een keukenblad van natuursteen kopen en laten plaatsen door vakmensen, contacteer dan eens de medewerkers van Morial. Morial is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft met het leveren en plaatsen van keukenbladen. Wij hebben een plaatsingsdienst in ons beheer en hoeven de plaatsing van uw keukenblad dus niet uit te besteden. Hierdoor bouwen wij een vertrouwde band op met onze klanten.

Een keukenblad van natuursteen aan de beste prijs

Morial is gekend als een familiebedrijf dat producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs verkoopt. Wij bieden maatwerk in natuursteen, waaronder keukenbladen en lavabobladen. Wij kunnen zorgen voor een keukenblad dat past binnen de stijl van uw keuken. Wanneer u een keukenblad van natuursteen bij Morial koopt, kunt u rekenen op een klantgerichte service, zowel voor, tijdens als na de aankoop. Wij plaatsen met veel zorg het keukenblad in uw keuken en zorgen voor een goede afwerking. Vakmanschap en kwaliteit zijn waar wij garant voor staan.

Maatwerk in natuursteen

Wilt u binnenkort een nieuw keukenblad van natuursteen kopen, maar heeft u geen idee of uw wensen te realiseren zijn? Kom gerust eens langs in onze winkel. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak met ons te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 09/355.94.27.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking tot in de puntjes en contacteer ons meteen voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht

Morial

Antwerpsesteenweg 891

9041 Gent – Oostakker

09 / 355 94 27

info@morial.be

BTW BE 0420 708 202