N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Keukenblad op maat

Vraagt u zich af of het bij Morial mogelijk is om een keukenblad op maat te laten maken? Morial kan hier volmondig ‘ja’ op antwoorden. Wij leveren al meer dan 35 jaar maatwerk, met veel plezier. Onze keukenbladen en lavabobladen van natuursteen worden op maat gemaakt, aangepast aan de wensen en eisen die de klanten ons stellen. Kan uw keuken binnenkort wel een nieuw keukenblad gebruiken? Wij maken er graag één voor u. Kom gerust eens langs om wat meer informatie over de mogelijkheden in te winnen.

Een keukenblad op maat van natuursteen

Morial verkoopt al meer dan 35 jaar kwalitatief hoogstaande producten aan de beste prijs. Wij zijn geweten voor het maatwerk dat wij leveren, én plaatsen. Nadat u met ons tot een geschikt ontwerp voor een keukenblad gekomen bent, maken wij met u een afspraak om het keukenblad op maat in uw keuken te plaatsen door de medewerkers van onze plaatsingsdienst. Zij staan garant voor vakmanschap en zullen voor een mooie afwerking van uw keukenblad zorgen. Naast een keukenblad op maat, leveren wij ook een service op maat.

Een afspraak op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende een keukenblad op maat? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Gent. Wij overlopen met u de diverse opties. Wilt u uw vraag telefonisch stellen of misschien een afspraak maken? Bel dan naar het telefoonnummer 09/355.94.27.

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en afwerking tot in de puntjes en contacteer ons meteen voor meer info of een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht

Morial

Antwerpsesteenweg 891

9041 Gent – Oostakker

09 / 355 94 27

info@morial.be

BTW BE 0420 708 202