N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » MCZ pelletkachels

MCZ pelletkachels voor uw woning in Lochristi

Bij Morial uit Oostakker vindt u verschillende MCZ pelletkachels voor uw woning in Lochristi. Morial is een familiebedrijf dat al 35 jaar werkzaam is in de wereld van de haarden en de kachels. Wij leveren en plaatsen onze producten met veel zorg. Daarnaast genieten onze klanten altijd van klantgerichte service, zowel voor als tijdens en na hun aankoop. Op deze manier bouwen wij een solide relatie met ons cliënteel op. Bent u benieuwd welke MCZ pelletkachels wij verkopen voor in uw woning in Lochristi? Kom dan in onze showroom ons aanbod aan kachels aanschouwen.

amy1

MCZ pelletkachels hebben vele voordelen voor uw woning in Lochristi

Bij ons treft u een zeer groot assortiment aan kachels en haarden. Wij verkopen MCZ pelletkachels aan de beste prijs. Deze kachels brengen veel voordelen met zich mee. Aangezien u uw kachel met behulp van een afstandsbediening regelt en de kachels zelfreinigend zijn, zijn ze makkelijk in gebruik en onderhoud. Bovendien zijn MCZ pelletkachels uitzonderlijk stil, verspreiden ze op een natuurlijke manier de warmte en gebruiken ze weinig stroom; allemaal voordelen voor uw woning in Lochristi. Na de aankoop van een MCZ pelletkachel stijgen uw energiekosten niet. Overigens kunnen wij, indien dit nodig is, nog jaren na uw aankoop nieuwe onderdelen voor uw kachel leveren. Gaat er iets stuk, dan komt iemand van onze technische dienst uw kachel repareren.

Kom langs of contacteer ons

Heeft u in ons aanbod aan MCZ pelletkachels een exemplaar gevonden dat perfect past in uw woning in Lochristi, maar heeft u toch nog enkele vragen? U mag deze altijd stellen aan één van de medewerkers van Morial uit Oostakker. U kunt hiervoor langskomen in onze winkel, maar u kunt ook bellen naar 09 / 355 94 27. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als uw kachel een vakkundig onderhoud nodig heeft. Wij voeren dit graag voor u uit.


Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht