N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pellethaard

Pellethaard

Een pellethaard kopen doet u niet dagelijks en daarom kunt u daarvoor het best langsgaan bij een gespecialiseerd winkel als Morial. Morial in Oostakker beschikt over een zeer ruim assortiment aan haarden en kachels, die te bewonderen is in onze showroom te Gent. Ook voor pellethaarden kunt u bij ons terecht. Mogen wij u binnenkort in onze winkel verwelkomen? Samen met u overlopen wij graag de verschillende opties en voordelen die dit soort kachels te bieden hebben.

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Pellethaard: de voordelen op een rijtje

Voor welke haard of kachel u ook kiest, bij Morial koopt u altijd een product van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. In ons ruime aanbod vindt u overigens altijd een kachel of haard die past binnen de stijl van uw living. Overweegt u om een pellethaard te kopen? U zult daarvan geen spijt krijgen. We zetten de voordelen nog even op een rijtje:

  • Een uitzonderlijk stille werking
  • Een zelfreinigend systeem
  • Geen stof in uw living
  • Automatische regeling van de kamertemperatuur
  • Minimaal stroomverbruik

Daar blijft het echter niet bij. Naast dat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe pellethaard, geniet u ook van een jarenlange service. Allereerst zorgt onze plaatsingsdienst voor een kwalitatief goed afgewerkte plaatsing van de haard bij u thuis. Daarnaast staat onze technische dienst klaar om een onderdeel te vervangen indien dat nodig blijkt te zijn.

Kies voor kwaliteit

Wie ervoor kiest om een pellethaard bij Morial te kopen, kiest voor kwaliteit. Onze deuren staan voor u open tijdens onze reguliere openingstijden. Komt het niet uit om dan langs te komen, dan is het ook mogelijk om een afspraak buiten de openingstijden te maken. U kunt hiervoor bellen naar 09/355.94.27.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht