N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pellethaard

Een pellethaard voor uw huis in Wondelgem

Een pellethaard kopen voor uw huis in Wondelgem doet u niet dagelijks. Daarvoor gaat u het best langs bij een gespecialiseerde winkel zoals Morial uit Oostakker. Morial beschikt over een zeer ruim assortiment aan haarden en kachels, die te bewonderen zijn in onze showroom. Ook voor pellethaarden kunt u bij ons terecht. Mogen wij u binnenkort in onze winkel verwelkomen? Samen overlopen wij graag de verschillende opties en voordelen die dit soort kachels te bieden hebben.

9285_Comfort_P70_box

De voordelen van een pellethaard in uw huis in Wondelgem

Voor welke haard of kachel u ook kiest, bij Morial koopt u altijd producten van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. In ons ruime aanbod vindt u overigens altijd een kachel of haard die past binnen de stijl van uw woning. Overweegt u om een pellethaard te kopen voor uw woning in Wondelgem? U zult daarvan geen spijt krijgen. We zetten de voordelen nog even op een rijtje:

  • Een uitzonderlijk stille werking
  • Een zelfreinigend systeem
  • Geen stof in uw living
  • Automatische regeling van de kamertemperatuur
  • Minimaal stroomverbruik

Daar blijft het echter niet bij. Naast het feit dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe pellethaard, geniet u ook van jarenlange service. Allereerst zorgt onze plaatsingsdienst voor een kwalitatief goed afgewerkte plaatsing van de pellethaard bij u thuis in Wondelgem. Daarnaast staat onze technische dienst klaar om een onderdeel te vervangen of om een reparatie uit te voeren indien dit nodig is.

Kies voor kwaliteit

Wie ervoor kiest om een pellethaard bij Morial uit Oostakker te kopen, kiest voor kwaliteit. Onze deuren staan voor u open tijdens onze reguliere openingstijden. Komt het u niet uit om dan langs te komen, dan is het ook mogelijk om een afspraak buiten de openingstijden te maken. U kunt hiervoor bellen naar 09 / 355 94 27. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over het laten plaatsen van een pellethaard in uw huis in Wondelgem.

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht