N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pelletkachel onderhoud

Onderhoud van een pelletkachel in Wondelgem

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw pelletkachel van een vakkundig onderhoud voorziet bij u thuis in Wondelgem, dan schakelt u het best echte specialisten in. De vakmensen van Morial uit Oostakker komen graag bij u langs voor het periodiek onderhoud. Daarnaast rekent u, naast een onderhoud, ook op ons voor een herstelling aan uw pelletkachel of voor de aankoop van een nieuw exemplaar. Ontdek snel onze service.

amy1

Geef uw pelletkachel een klein onderhoud bij u thuis in Wondelgem

Geniet u ook graag van de sfeer en de warmte van een kachel? Dan is een pelletkachel plaatsen een goede keuze. Het is mooi meegenomen dat een pelletkachel maar weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het een goed idee om een klein onderhoud uit te voeren elke keer als u uw pelletkachel in Wondelgem gebruikt. Belangrijk is dat u dit uitvoert wanneer de kachel koud is. Dankzij dit klein onderhoud bent u zeker dat uw pelletkachel optimaal werkt.

Onze vakmensen komen langs voor het jaarlijks nazicht

Naast de poetsbeurt na ieder gebruik, is het belangrijk om het jaarlijks groot onderhoud van uw pelletkachel in Wondelgem over te laten aan een professional. Onze vakmensen komen graag langs om lastige taken, zoals het schoonmaken van de rookgasventilator en het controleren van alle onderdelen, uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw kachel nog lang meegaat.

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak voor het onderhoud van uw pelletkachel in Wondelgem? Of wilt u graag een nieuwe vrijstaande kachel kopen? Onze experts helpen u graag verder als u contact opneemt met Morial uit Oostakker via het telefoonnummer 09 / 355 94 27 of als u het contactformulier invult. Van vakkundig maatwerk bent u verzekerd!

Neem contact op

 

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 40 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht