N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pelletkachel reparatie

Pelletkachel reparatie

Woont u in of rond Lochristi of Merelbeke en bent u op zoek naar een expert om uw houtkachel of pelletkachel te voorzien van een deskundige reparatie? Dan schakelt u de vakmensen van Morial uit Oostakker in. We hebben jarenlange ervaring in het verkopen, onderhouden en herstellen van diverse soorten kachels. Hoe kunnen we u helpen? Laat het ons snel weten.

 

amy1

Houtkachel en pelletkachel reparatie voor een optimale werking

Heeft u het idee dat uw kachel niet meer optimaal functioneert? Dan valt dit te verhelpen door een grondig onderhoud. Indien nodig voeren onze specialisten ook een reparatie uit aan uw pelletkachel of houtkachel bij u thuis in Merelbeke of Lochristi. Voor de reparatie van uw houtkachel of pelletkachel beschikken we altijd over de nodige kwaliteitsonderdelen.

Laat uw kachel vervangen

Brengt de reparatie van uw oude houtkachel of pelletkachel bij u thuis in Merelbeke of Lochristi niets op? Dan is het misschien interessant om deze toch te vervangen. Oude kachels zijn namelijk erg belastend voor het milieu en voldoen niet aan de laatste regelgeving. Daarom is het mogelijk om bij ons een nieuwe kachel te kopen voor een lage prijs. Zo geniet u weer van warme winterdagen! Ook is het kopen van een nieuwe kachel beter voor uw gezondheid. Bovendien komen we graag na de aankoop van een pelletkachel of houtkachel bij u in Lochristi of Merelbeke langs voor het jaarlijks onderhoud en voeren we indien nodig een reparatie uit. Wilt u uw pellet- of houtkachel volledig vervangen? Dan kunt u ook opteren voor een betrouwbare combikachel.

Maak een afspraak met onze vakmensen

Wilt u weten hoe wij de reparatie van uw houtkachel of pelletkachel uitvoeren in onder andere Lochristi of Merelbeke? Dan komen onze vakmensen graag bij u langs als u belt naar 09 / 355 94 27 of het contactformulier invult. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen over een reparatie aan uw pelletkachel of houtkachel. U bent bij Morial uit Oostakker gegarandeerd van echt maatwerk. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar haarden of kachels of een grafsteen in natuursteen nodig heeft; u vindt het allemaal in onze showroom.

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht