N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pelletkachels Gent

Kwalitatieve pelletkachels nabij Gent

Als u op zoek bent naar een winkel waar u verschillende soorten pelletkachels kunt bekijken, dan zit u goed bij Morial uit Oostakker, nabij Gent. Wij zijn als familiebedrijf al jarenlang gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van haarden en kachels, maar staan ook in voor het onderhoud en eventuele reparatie hiervan. Daarnaast kunt u ook bij ons aankloppen voor grafwerken in natuursteen. De beste en mooiste palletkachels vindt u zeker in onze showroom in Oostakker, niet ver van Gent. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Domo_speksteen_SFEER

Verschillende pelletkachels in onze showroom nabij Gent

U bent, zowel tijdens de openingsuren als op afspraak, welkom in onze showroom in Oostakker, nabij Gent om onze pelletkachels te bekijken en vergelijken. U vindt hier zeker dé perfecte kachel voor uw woning. Geraakt u er zelf niet helemaal uit? Dan staan onze deskundige medewerkers klaar met professioneel advies. Naast pelletkachels vindt u bij ons in Oostakker nog andere kachels, zoals een houtkachel, die ook perfect passen binnen uw woning in Gent.

Oneindig veel mogelijkheden door ons maatwerk

Natuurlijk vindt u niet alleen pelletkachels in onze showroom in Oostakker, nabij Gent. Ook als u op zoek bent naar grafmonumenten van natuursteen of als u een vensterbank op maat wilt laten maken, kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en proberen alles te ontwerpen wat u in gedachten heeft.

Breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom

Overweegt u om een palletkachel te kopen? Of bent u op zoek naar natuursteen op maat? Bezoek dan gerust de showroom van Morial uit Oostakker, in de buurt van Gent, om ons ruime aanbod aan pelletkachels te bekijken en vergelijken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 09 / 355 94 27 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht