N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Pelletkachels Gent

Pelletkachels Gent

Zoekt u een  winkel waar u pelletkachels kan kopen voor uw woonst in Gent, dan is Morial dé winkel waar u moet zijn. Niet alleen omdat Morial een zeer groot aanbod aan kachels en haarden heeft, maar ook omdat onze medewerkers een uitstekende service verlenen. Een kachel of een haard bij Morial kopen doet u zonder zorgen en zonder hoge kosten. Onze kachels en haarden zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en aan de beste prijs. Een betere koop is vrijwel niet mogelijk. Mogen wij u binnenkort welkom heten in onze showroom?

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Pelletkachels kopen bij Morial in Gent!

Bij Morial vindt u altijd een kachel of een haard die zowel past binnen de stijl van uw living als binnen uw budget. Misschien zijn onze pelletkachels wel iets voor u. Deze brengt namelijk zeer veel voordelen met zich mee. We sommen er enkele op:

  • Een zelfreinigend systeem
  • Geen stof in uw living
  • Een uitzonderlijk stille werking
  • Automatische regeling van de kamertemperatuur
  • Minimaal stroomverbruik

Wij bieden echter nog veel meer. Niet alleen kunt u jarenlang genieten van warmte en sfeer in uw living, maar ook van een jarenlange service. Nadat onze plaatsingsdienst heeft gezorgd voor een goed afgewerkte plaatsing van de pelletkachels bij u thuis in of nabij Gent, kunt u altijd bij onze technische dienst terecht indien er zich problemen voordoen met uw kachel. Indien er onderdelen vervangen moeten worden, doen zij dat zo snel mogelijk.

Welkom in onze showroom

Koopt u binnenkort een pelletkachels in onze winkel te Gent? Wij kijken uit naar uw bezoek! Tot die tijd kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 09/355.94.27.

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht