N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Sierschouwen natuursteen

Sierschouwen van natuursteen

Voor sierschouwen van natuursteen voor uw woning in Lochristi moet u zeker eens de showroom van Morial in Oostakker bezoeken. Naast een groot assortiment aan inbouwkachels en -haarden, hebben wij ook sierschouwen van natuursteen die prachtig staan in uw woning in bijvoorbeeld Lochristi. Deze maken we op maat, wat inhoudt dat u bepaalt hoe u uw sierschouw graag ziet. Komt u binnenkort onze sierschouwen van natuursteen in onze showroom bekijken? Wij geven graag meer uitleg bij onze modellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sierschouwen van natuursteen op maat

Bij Morial vinden wij het belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Of het nu gaat om het kopen van een combikachel, een haard, een venstertablet of een sierschouw; onze medewerkers bieden de klant zo veel mogelijk ondersteuning zowel voor, tijdens als na hun aankoop. Hoe is dat mogelijk? Simpelweg door maatwerk aan te bieden. Wij nemen de wensen en ideeën van onze klanten serieus en zorgen voor een ontwerp op maat. Zo hebben wij eerder al meerdere huizen in Lochristi en omgeving van stijlvolle sierschouwen in natuursteen voorzien. Wilt u binnenkort een sierschouw in uw living plaatsen? Samen met u komen wij tot een passende oplossing. Al onze sierschouwen zijn gemaakt van natuursteen en passen dus perfect in elke woning in bijvoorbeeld Lochristi of elders in de omgeving van Gent.

Bel voor een afspraak

Bent u benieuwd wat Morial uit Oostakker te bieden heeft op het gebied van sierschouwen van natuursteen voor uw woning in Lochristi of omgeving? Kom dan eens langs in onze showroom. U kunt ons bezoeken tijdens onze openingsuren, maar ook daarbuiten. Hiervoor dient u echter wel een afspraak te maken. U kunt bellen naar 09 / 355 94 27. Ook voor vragen kunt u via dit telefoonnummer bij onze medewerkers terecht.


Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht