N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Sierschouwen natuursteen

Sierschouwen natuursteen

Voor sierschouwen van natuursteen moet u zeker eens de showroom van Morial in Oostakker bezoeken. Naast een groot assortiment aan inbouwkachels en -haarden, hebben wij ook sierschouwen van natuursteen in ons aanbod zitten. Deze worden op maat gemaakt, wat inhoudt dat u bepaalt hoe u uw sierschouw graag zou willen zien. Komt u binnenkort onze sierschouwen van natuursteen in onze showroom bekijken? Wij geven graag meer uitleg bij onze modellen.

kaderschouw_k40_gris_des_ardennes

Sierschouwen van natuursteen op maat

Bij Morial vinden wij het belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Of het nu gaat om het kopen van een kachel, een haard of een sierschouw, de medewerkers van Morial bieden de klant zo veel mogelijk ondersteuning zowel voor, tijdens als na hun aankoop. Hoe is dat mogelijk, wilt u weten? Simpelweg door maatwerk te bieden. Wij nemen de wensen en ideeën van onze klanten serieus en zorgen voor een ontwerp op maat. Wilt u binnenkort een sierschouw in uw living plaatsen? Samen met u komen wij tot een passende oplossing. Al onze sierschouwen zijn gemaakt van natuursteen.

Bel voor een afspraak

Bent u benieuwd wat Morial te bieden heeft op het gebied van sierschouwen in natuursteen? Komt dan eens langs in onze showroom. U kunt ons bezoeken tijdens onze openingsuren, maar ook daarbuiten. Hiervoor dient u echter wel een afspraak te maken. U kunt bellen naar 09/355.94.27. Ook voor vragen kunt u via dit telefoonnummer bij onze medewerkers terecht.


Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht