N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Vensterbank op maat

Een vensterbank op maat uit Gent

Morial uit Oostakker draagt maatwerk hoog in het vaandel en maakt graag een vensterbank op maat voor u in Gent. Wilt u binnenkort een nieuwe vensterbank kopen, voor uw living bijvoorbeeld, maar wilt u wel dat deze past binnen het interieur van de ruimte? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Kom gerust eens langs in onze showroom en stel uw ideeën voor. Samen komen wij tot een geschikt ontwerp voor uw vensterbank op maat, zodat die past binnen de stijl van uw woning in Gent én binnen uw budget.

venster2_jpg-for-web-normal
venstertabletten001

Een vensterbank op maat laten maken in Gent

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom voeren wij graag maatwerk uit. Ook voor vensterbanken op maat kunt u bij ons in Gent terecht. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant en bespreken de verschillende mogelijkheden. Kort daarna zorgt onze plaatsingsdienst voor een goed afgewerkte plaatsing van uw vensterbank op maat in uw woning in Gent. U zult geen spijt hebben van uw aankoop. Ons familiebedrijf staat al meer dan 35 jaar bekend om de verkoop van hoogwaardige producten aan de beste prijs. Daar kunt u binnenkort ook van profiteren.

Stel uw ideeën voor

Weet u al hoe uw vensterbank op maat aan uw woning in Gent er moet uitzien? Kom dan gerust eens lang in de showroom van Morial in Oostakker om uw ideeën voor te stellen. Onze medewerkers bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. Tevens vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan houtkachels of pelletkachels. Kunt u niet langskomen tijdens onze openingstijden? Bel dan naar 09 / 355 94 27. Wij maken dan met u een afspraak voor een tijdstip dat wel past voor u.


Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht