N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Vrijstaande gaskachel

Een vrijstaande gaskachel voor uw woning in Lochristi

Zoek niet langer naar een gespecialiseerde winkel die vrijstaande gaskachels verkoopt voor uw woning in Lochristi. Bij Morial in Oostakker vindt u wat u zoekt. Wij zijn een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar kachels en haarden van de hoogste kwaliteit verkoopt aan de laagste prijs. Daar laten wij onze klanten graag van profiteren. In ons zeer ruime aanbod treft u onder andere vrijstaande gaskachels aan die we dankzij hun afmetingen vrijwel in ieder huis in Lochristi kunnen plaatsen. Een vrijstaande gaskachel kopen doet u dus zorgeloos.

A19

Een vrijstaande gaskachel in uw woning in Lochristi: sfeervol en realistisch vuurbeeld

Morial is een bekende naam in de wereld van de kachels en haarden. Klanten vinden dankzij ons ruime assortiment altijd een haard of kachel, zoals een houthaard of vrijstaande gaskachel, die past binnen de stijl van hun woning in Lochristi én binnen hun budget. Heeft u erover gedacht om een vrijstaande gaskachel te kopen? Indien u hiervoor kiest, krijgt u een kachel met een sfeervol en realistisch vuurbeeld. De nieuwste branders verspreiden het vlammenbeeld namelijk over de gehele breedte van de haard. Onze vrijstaande kachels zijn zowel op de bestaande schoorsteen of op de buitengevel met een geveldoorvoer aan te sluiten. Na het kopen van een vrijstaande gaskachel bij Morial, plaatsen de medewerkers van onze plaatsingsdienst de kachel bij u thuis in Lochristi. U kunt dus snel genieten van een warm en sfeervol huis.

Kom binnenkort langs

Bent u er zeker van dat u een vrijstaande gaskachel wilt kopen voor uw woning in Lochristi, maar weet u nog niet welk model het beste aansluit bij uw wensen? Komt dan binnenkort eens langs in de showroom van ons familiebedrijf in Oostakker. Dan bespreken wij met u de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze producten kunt u ook bellen naar 09 / 355 94 27. Wist u trouwens dat u ook bij ons terecht kunt om uw kachel te laten herstellen?

Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht