N

Gratis offerte aanvragen

N

Showroom ook open op afspraak

N

Technische ondersteuning

N

Service dienst na verkoop

Home » Venstertablet natuursteen

Venstertablet van natuursteen voor uw huis in Gent

Als u graag een venstertablet van natuursteen wilt kopen, kom dan langs in de showroom van Morial te Gent. Wij maken venstertabletten van natuursteen op maat. Zo bent u altijd tevreden met uw aankoop. Wanneer u een venstertablet van natuursteen bij Morial uit Gent koopt, bekijken we wat uw wensen zijn. Samen komen wij tot een ontwerp voor een venstertablet dat voldoet aan al uw eisen en dat past binnen de ruimte waarin u het venstertablet wilt plaatsen.

venster2_jpg-for-web-normal
venstertabletten001

Een venstertablet van natuursteen op maat voor uw huis in Gent

Als familiebedrijf in Oostakker bedienen wij onze klanten graag met het leveren en plaatsen van maatwerk. Bij ons rekent u op meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van onder andere venstertabletten op maat, maar ook van vrijstaande gaskachels of MCZ pelletkachels. Wanneer u bij Morial uit Gent een venstertablet van natuursteen koopt, vragen wij u eerst aan welke eisen het venstertablet moet voldoen. Daarna komen wij in overleg met u tot een geschikt ontwerp. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst en besteden onze plaatsingen niet uit. U vertrouwt dus altijd op onze diensten en service!

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij het samenstellen van een venstertablet van natuursteen voor uw woning in Gent? Wij bespreken de opties van ons maatwerk graag. U bent altijd welkom in onze winkel. Wilt u uw vragen liever telefonisch stellen, dan kunt u bellen naar 09 / 355 94 27.


Neem contact op

Indien u graag meer informatie ontvangt, graag een offerte had ontvangen, … maak dan gebruik van onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag behandelen.

Wij doen enkel installaties in een straal van 20 km rond Gent.

  • Velden met een * zijn verplicht